Social

Unde face DSP controale în această perioadă

Unde face DSP controale în această perioadă

Inspectorii Serviciului Control în Sănătate Publică din cadrul Direcției de Sănătate Publică a Județului Timiș efectuează verificări, prin sondaj, la nivelul cabinetelor medicale care asigură urgențe stomatologice. Se urmărește existența substanțelor dezinfectante, a echipamentului de protecție sanitară a personalului medical, precum și a altor măsuri de prevenție.

Se continuă acțiunile de control :

– în marile lanțuri comerciale care operează, urmărindu-se modul în care au fost implementate măsurile de prevenire a răspândirii infecției cu SARS CoV-2, prevăzute în ordonanțele militare aferente prezentei stări de urgență.

  – în spațiile de carantină, pentru a avea garanția că sunt asigurate condițiile de cazare impuse de legislația în vigoare, înainte de a fi populate.

   – în cadrul acțiunii tematice de verificare a produselor biocide de la producător, distribuitor și pâna la utilizator, Servicul Control in Sănătate Publică supraveghează unitățile din această categorie.

Până la această dată, 215 persoane din județul Timiș au fost externate de la Spitalul de Boli Infecţioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeş” Timişoara, după ce au trecut printr-o dublă testare cu rezultat negativ.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*