Administrație

Mai multe străzi din Şag vor fi asfaltate

Mai multe străzi din Şag vor fi asfaltate
Adora Beauty

Primarul comunei Şag, Alin Flavius Roşu, a anunţat că a semnat contractul de execuţie la investiţia „Reabilitare şi modernizare străzi- Zona Mănăstire”.

„Este vorba de o lungime de străzi de peste 7 km. În urma licitației, valoarea lucrării este de 3 750 000 lei și este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2. Valoarea inițială a investiției s-a diminuat în urma licitației, realizând astfel o economie pentru buget”, a spus Roşu.

Firma SC MM West SRL are ca termen de finalizare a lucrării 6 luni, data începerii lucrărilor fiind 4.05.2020.

„Practic, în acest an, cetățenii din Zona Mănăstire, care locuiesc pe străzile pe care am reușit să le prindem în proiect, vor beneficia de căi de acces asfaltate. Am gândit de așa natură structura străzilor asfaltate prin această investiție, că să ajutăm și cetățenii care nu locuiesc pe aceste străzi, dar vor putea să le utilizeze, diminuând astfel porțiunile de drum pietruite pe care vor rula până la domiciliul dumnealor. În continuare voi căuta și alte surse de finanțare pentru a asfalta și străzile ce rămân doar pietruite momentan. Continuăm programul de investiții în această zonă, cât și în întreaga localitate pentru a o aduce, etapizat, la nivelul unei comune europene”, a mai declarat primarul comunei Şag.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*