Politic

Deputatul Alfred Simonis: “Am depus un proiect de lege care prevede ca fiecare român să primească 30 de măști de protecție“

Deputatul Alfred Simonis: “Am depus un proiect de lege care prevede ca fiecare român să primească 30 de măști de protecție“

Veste bună! Fiecare român va primi gratuit 30 de măști de protecție.

Un proiect de lege în acest sens a fost depus azi în Parlament de către mai mulți parlamentari, printre care și de deputatul PSD, Alfred Simonis. Astfel, fiecare român urmează să primească gratuit 30 de măști de protecție până la data de 15 mai.

Președintele Iohannis și Guvernul nu au niciun plan concret, pe etape și cu termene clare de reluare a activității. Doar ne spun că va trebui să purtăm măști, însă nu le pasă dacă acestea se găsesc sau nu și nici care va fi prețul lor. Probabil au niște ”prieteni” pregătiți să facă din nou profit pe suferința oamenilor.

Tocmai de aceea, am depus astăzi un proiect de lege în Parlament care prevede ca FIECARE ROMÂN să primească 30 de măști de protecție! GRATUIT! Până la data de 15 mai!

Avem susținerea necesară pentru a trece acest proiect foarte repede. Vom continua să suplinim din Parlament lipsa de soluții și amatorismul acestor guvernanți”, a declarat deputatul PSD, Alfred Simonis.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*