Social

Poliţia reia testele pentru restituirea permisului de conducere

Poliţia reia testele pentru restituirea permisului de conducere

Având în vedere prevederile Ordonanței Militare nr. 3 din 24.03.2020, începând cu data de 23 aprilie, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, Serviciul Rutier se reia susținerea testului de verificare a cunoștințelor în vederea restituirii permisului de conducere.

Testul de cunoaştere a regulilor de circulaţie se susţine în zilele de LUNI (ora 11.00) şi JOI (ora 12.00) la sediul Serviciului Rutier, situat pe strada Take Ionescu nr. 44-46.

Conducătorii auto se vor prezenta pentru susţinerea examenului cu 30 de minute înainte de începere, având asupra lor cartea de identitate şi dovada de reţinere a permisului de conducere în original. În cazul pierderii dovezii înlocuitoare a permisului, aceştia se pot prezenta cu o declaraţie pe proprie răspundere eliberată de un notariat public.

Poliţiştii le recomandă să vină cu mască și mănuși de protecție, respectiv instrument de scris cu pastă albastră.

Examenul de cunoaştere a regulilor de circulaţie poate fi susţinut doar de conducătorii auto cărora le-a expirat perioada de valabilitate a dovezii înlocuitoare.

Orice solicitare aveti, o puteţi trimite la adresa de email: rutiera@tm.politiaromana.ro, unde să menționați și numărul de telefon pentru a fi contactați ulterior de angajații unității.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*