Administrație

Dobra: “Solicit Guvernului plafonarea prețului măștilor la valoarea din decembrie 2019”

Dobra: “Solicit Guvernului plafonarea prețului măștilor la valoarea din decembrie 2019”

Președintele Consiliului Judetean Timis solicita Guvernului plafonarea prețului măștilor la valoarea din decembrie 2019. Si asta pentru ca măștile de protecție au devenit marfă de lux. Au prețuri pe care nimeni nu credea că le vom vedea vreodată.

“Din păcate, boala a creat premisele perfecte pentru speculă și a activat setea de profit a unor producători sau comercianți. Panica și haosul legislativ au permis apariția unor adaosuri fantasmagorice.

Solicit public Guvernului plafonarea prețului măștilor la valoarea din decembrie 2019! Această măsură trebuie luată cât încă există starea de urgență și avem în continuare cadrul legal pentru acest lucru.

Acum, măștile devin obligatorii și în Timișoara și mă aștept ca prețul lor să crească din nou. Obligativitatea purtării echipamentelor de protecție va rămâne în vigoare și după 15 mai, iar în aceste condiții este absolut necesar să asigurăm oamenilor acces neîngrădit la un produs pe care statul NE OBLIGĂ să îl cumpărăm. Cetățenii trebuie să cumpere măști la PREȚUL LOR REAL și nu la cel stabilit de bișnițarii apăruți în pandemie”, a precizat Călin Dobra, şeful CJ Timiş.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*