Eveniment

Cum au avut curajul să şofeze doi timişeni deşi restricţiile sunt stricte

Cum au avut curajul să şofeze doi timişeni deşi restricţiile sunt stricte

Polițiștii Secției 3 Poliție Timișoara au depistat un bărbat în timp ce conducea un autoturism pe strada Ardealului, sub influența băuturilor alcoolice.

În 18 aprilie, la ora 23.40, polițiștii  au oprit pentru control, pe strada Ardealului din municipiu, un autoturism, condus de un bărbat, de 61 de  ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Totodată bărbatul a fost sancționat conform Ordonanței Militare nr.3/2020 pentru nerespectarea măsurilor de restricționare a circulației.

De asemenea, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au depistat un bărbat în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Murani, fără a poseda permis de conducere.

În 20 aprilie, la ora 14.30, polițiștii  au oprit pentru control, pe raza localității Murani din județul Timiș, un autoturism, condus de un tânăr de 21 de  ani.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

Totodată, bărbatul a fost sancționat conform Ordonanței Militare nr.3/2020 pentru nerespectarea măsurilor de restricționare a circulației.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*