Administrație

Municipalitatea a încheiat contracte pentru asigurarea carantinei cu 11 hoteluri și pensiuni din oraș

Municipalitatea a încheiat contracte pentru asigurarea carantinei cu 11 hoteluri și pensiuni din oraș

Municipalitatea a încheiat contracte pentru asigurarea carantinei cu 11 hoteluri și pensiuni din oraș. Tariful fost stabilit prin lege pentru fiecare persoană aflată în carantină este de 300 lei pe zi.

Primăria Timișoara asigură în total 695 de locuri de cazare, din care 635 sunt în unități de cazare hoteliere și 60 în complexul de carantinare de la Pădurea Verde amenajat de primărie in containere.

Astfel, potrivit primarului Timisoarei, Nicolae Robu,“serviciile cuprind cazare și trei mese pe zi servite cu tacâmuri de unică folosință, două pijamale și două perechi de papuci de unică folosință, doi până la patru litri de apă cu utilizarea paharelor de unică folosință. Prețul maxim este 300 lei/ persoană pe zi. Atâta s-a fixat prin Ordonanța Militară care a reglementat lucrul acesta. Avem15 persoane cazate în carantină la o pensiune și două în complexul de containere. Acum câteva zile s-a finalizat și achiziția serviciilor hoteliere pentru medici, personalul medical și s-au semnat 6 contracte cu unitati hoteliere. În total există 264 de locuri de cazare pentru personalul medical. Noi ne ocupăm de cazarea pesonalului medical din cele trei spitale ale primăriei Timișoara: Victor Babeș, Louis Țurcanu și Municipal”, a explicat edilul.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*