Administrație

Lucrări de investiții în Herneacova, Stanciova, Izvin și Bazoș

Lucrări de investiții în Herneacova, Stanciova, Izvin și Bazoș

Administrația locală din orașul Recaș demarează mai multe lucrări de infrastructură în satele aparținătoare.

Astfel, potrivit viceprimarului Constantin Carcea, la Herneacova asfaltarea străzilor se va finaliza în următoarele 3 luni, dar nu mai târziu de 15 august, (termenul din contract), astfel întregul sat va primi o altă imagine prin această lucrare de mare anvergură.

Pentru satul Stanciova s-a semnat contractul pentru asfaltarea străzilor, lucrările vor începe după 1 mai și se preconizează ca în 3 luni să fie încheiate, durata contractului fiind de 6 luni.“În ceea ce privește satul Bazoș, avem o veste bună, pe 8 aprilie 2020, a fost semnat de către președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, contractul pentru asfaltarea drumului dintre Bazoșul Vechi și Bazoșul Nou, pe o lungime de 6,5 km. Termenul de execuție este de 12 luni, deci anul viitor din 15 aprilie 2021, se va putea circula pe asfalt proaspăt între cele două sate. Valoarea contractului este de peste 10 milioane de lei și va fi executat de Consiliul Județean Timiș cu fonduri guvernamentale”, a precizat viceprimarul orașului Recaș, Constantin Carcea.

Tot pentru Bazoș se are în vedere asfaltarea străzilor interioare din sat, până cel târziu pe 1 mai 2020, se vor încheia contractele de asfaltare (lucrarea fiind împărțită în două loturi) cu firmele câștigătoare, iar termenul de finalizare a lucrărilor este de 6 luni. Anul acesta Bazoșul va fi asfaltat integral.

La Izvin s-a planificat asfaltarea străzii Theodor Novac, cu termen de execuție de jumătate de an (1 august). De asemenea se demarează lucrări la centura de nord al satului (drum pietruit), canale marginale, iar în toamna se vor planta pomi fructiferi și ornamentali în vederea formării unei perdele de protecție a satului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*