Administrație

Investiţiile continuă la Recaş în plină pandemie de coronavirus

Investiţiile continuă la Recaş în plină pandemie de coronavirus

Deși nu suntem în cea mai bună perioadă a activității pentru că se lucrează la 50 % din capacitate (pe sistem de avarie), nu se neglijează nici programul de investiții propus în urma votării Bugetului pe anul 2020.

În Recaș s-a început lucrarea privind marcajele rutiere din tot orașul, astfel pe toate străzile vor fi amplasate indicatoare noi. De asemenea, se vor executa marcaje pe orizontală, multe treceri de pietoni, toate după un proiect modern și aprobat de toate instituțiile de profil.

“Pe această cale, facem un apel către conducătorii auto să fie foarte atenți la semnificația indicatoarelor noi, în special la intersectiile străzilor, la trecerile de pietoni (foarte multe), la indicatoarele de prioritate, la existența unor străzi cu sens unic. Există și restricții în ceea ce privește tonajul pe unele străzi și limitări de viteze”, transmit reprezentanții Primăriei Recaș.

S-au demarat lucrările la parcarea de pe strada Plopilor, din faţa Centrului de Plasament, unde se va amenaja o parcare modernă, cu marcaje rutiere, iluminată cu led-uri. Termenul de execuție propus pentru această lucrare este luna septembrie.

Străzile Apelor, Bujorilor, Rozelor, Răchitei vor fi supuse asfaltării, termenul de execuție fiind septembrie 2020.

În ceea ce privește aspectul verde al orașului, vă facem cunoscut faptul că lucrările continuă în sensul că după încheierea plantării pomilor fructiferi și ornamentali, se vor planta flori în ghivecele existente, în zona centrală, parcuri, cimitire, parcări și în centrul satelor apaținătoare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*