Social

Poliţiştii timişeni fac verificări în pieţele din Timiş

Poliţiştii timişeni fac verificări în pieţele din Timiş

Polițiștii timișeni defăsoară astăzi acțiuni în piețele din județul Timiș, inclusiv în piața volantă de pe strada Arieș, pentru a verifica dacă se repectă distanțarea socială între oameni, inclusiv dacă vânzătorii au luat toate măsurile de prevenție (măști, mănuși). Acțiunile vor continua în piețele timișene, în toată această perioadă.

În județul Timiș, în cursul zilei de 10 aprilie, polițiștii timișeni au aplicat 261 de sancțiuni contravenționale în valoare de 578.000 lei pentru nerespectarea măsurilor de restricționare a circulației.

În ultimele 24 de ore, jandarmii din Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș au aplicat 15 sancțiuni contravenționale în valoare de 15.000 lei pentru nerespectarea măsurii privind restricționare a circulației conform Ordonanței Militare nr.3/2020.

În ultimele 24 de ore, jandarmii din Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara au aplicat un număr de 7 sancțiuni contravenționale in valoare totală  de 11.000 lei.

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în județul Timiș, în dimineața zilei de 11 aprilie sunt 472 persoane aflate în izolare la domiciliu. Totodată, în județul nostru sunt, în acestă dimineață,  527 persoane carantinate.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*