Social

Medicii de la Spitalul “Victor Babeș”, omagiați de taximetriștii din Timișoara FOTO-VIDEO

Medicii de la Spitalul “Victor Babeș”, omagiați de taximetriștii din Timișoara FOTO-VIDEO

Acțiune inedită a taximetriștilor! Cadrele medicale de la Spitalul “Victor Babeș” din Timișoara sunt omagiate și de taximetriști.

Zeci de șoferi de taxi s-au strâns în această după-amiază în fața Spitalului de Boli Infecțioase în semn de solidaritate cu personalul medical implicat în lupta împotriva coronavirusului.

Astfel, cu pancarte scrise “Pentru noi, sunteți eroi!” pe care le-au purtat, taximetriștii le-au adus flori și i-au aplaudat pe cei care lucrează în unitatea medicală din Timișoara, acolo unde peste 100 de pacienți infectați cu Covid 19 s-au vindecat.“Este o acțiune de solidaritate față de cadrele medicale care sunt în prima linie și luptă cu coronavirus. În gest de respect ne-am gândit să le aducem câte un buchet de flori și am făcut și un banner “Pentru noi sunteti eroi!”. Ei sunt adevărații eroi ai țării în acest moment. De aceea o să-i aplăudăm și o să fim alături de ei  prin curse gratis și îi susținem cu tot ce putem”, a transmis Adrian Jugănariu, purtător de cuvânt al Asociaței Banat Taxi.

 

VIDEO:

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*