Eveniment

Cercetare penală pentru o firmă de pompe funebre care a adus patru români decedați în Italia

Cercetare penală pentru o firmă de pompe funebre care a adus patru români decedați în Italia

Firma de pompe funebre care la mijlocul lunii martie a adus în țară patru români decedați de Covid 19 în Italia  este cercetată penal de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare. La controlul efectuat atunci la vama Cenad reprezentanții firmei le-au spus polițistilor de frontieră că vin din Slovenia, însă din verificările efectuate s-a constatat că transportul venea din Italia.

La data de 12.03.2020 s-a înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare dosarul penal nr. 235/P/2020, având ca obiect infracţiunea de fals în declaraţii, prevăzută de art.326 Cp.

S-a reţinut că la data de 12.03.2020, în jurul orei 09.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, pe sensul de intrare în România, s-au prezentat două persoane în a căror maşină de pompe funebre se aflau patru persoane decedate.

Cei doi reprezentanţi ai firmei de pompe funebre au declarat că se întorc din Slovenia, dar din verificările efectuate s-a constatat că transportul venea din Italia”, transmite Emanuel Hău, procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*