Sănătate

Încă 5 decese asociate coronavirusului. Bilanțul este de 156 de morți

Încă 5 decese asociate coronavirusului. Bilanțul este de 156 de morți

Încă cinci persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numărul celor decedaţi din această cauză ajungând în prezent la 156, informează Grupul de Comunicare Strategică.

Este vorba despre trei bărbaţi şi două femei cu vârste cuprinse între 66 şi 72 de ani.

Un bărbat de 66 de ani din Constanța este contact al unui caz confirmat și a fost internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța. I s-au recoltat probe în 27 martie, zi în care a venit și confirmarea că a fost infectat, însă a decedat în 5 aprilie.

O femeie de 72 din județul Satu Mare, are AVC în antecedente și a fost internată la Spitalul Județean în 29 martie când i s-au recoltate probe pentru COVID 19. Rezultatul pozitiv a venit pe 31 martie, însă a decedat pe 5 aprilie.

Un bărbat de 71 de ani din județul Hunedoara a fost internat în 30 martie la Spitalul Municipal Hunedoara, iar din 1 aprilie pe secția ATI. Persoana prezenta diabet zaharat, BPOC și hipertensiune arterială.  I s-au recoltat probe pe 1 aprilie când a primit rezultatul pozitiv pentru testul COVID 19. Decesul a survenit pe 5 aprilie.

O femeie de 66 de ani din județul Cluj este contact al unui caz confirmat. Simptomele au apărut în 5 aprilie, starea generală s-a agravat, a intrat în comă, fiind internată la Spitalul Municipal Turda. În 5 aprilie i s-au recoltat probe, testul a fost pozitiv, decedând în aceeași zi.

Un bărbat de 70 de ani din județul Bihor a fost internat în secția pneumologie a Spitalului Orășenesc Aleșd în 26 martie, fiind transferat la ATI a Spitalului Municipal Oradea în ziua următoare, când i s-au recoltat probele. Testul a ieșit pozitiv în 28 martie, însă a decedat pe 5 aprilie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*