Social

Acces limitat în piaţa volantă de la Stadion

Acces limitat în piaţa volantă de la Stadion
Adora Beauty

Piața volantă de la stadion s-a desfașurat, sâmbătă, cu restricții maxime împotriva răspândirii noului coronavirus. Așadar, toată suprafața pe care s-a organizat activitatea a fost delimitată, accesul putându-se face doar prin cele trei puncte special amenajate. Aici, reprezentanții SC Piețe SA, firma de pază, dar și reprezentanții Poliției Timișoara s-au asigurat că accesul în interiorul pieței este limitat, că se respectă distanța regulamentară și că atât comercianții, cât și clienții pieței poartă echipamente de protecție.

„Vom fi în continuare mobilizați și prezenți în toate piețele din Timișoara pentru a lupta împreună cu criza prin care trecem în această perioadă”, au transmis cei de la SC Piețe SA.

Friends Arena

Un comentariu

  1. Vai de mama noastră! N-ar fi mai bine să fie lăsat producătorul să treacă cu maşina prin cartiere, să-şi strige marfa, ca pe vremuri? Aşa se procedează, de ex, în Sicilia. Iar oamenii ies din case şi-şi iau ce au nevoie. Noi care stăm în cealaltă parte de oraş – cea mai populată de altfel – nici nu mai avem piaţă volantă, că ne-au desfiinţat-o pe cea din Lipovei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*