Social

Apel emoţionant pentru ca o tânără răpusă de cancer să-şi doarmă somnul de veci acasă, la Maşloc

Apel emoţionant pentru ca o tânără răpusă de cancer să-şi doarmă somnul de veci acasă, la Maşloc
Adora Beauty

Fostul inspector şcolar general la judeţului Timiş, Aura Danielescu, a făcut un apel emoţionant pe pagina sa de Facebook. Acesta le solicită celor care au posibilitatea să doneze bani pentru ca o tânără de nici 26 de ani din Maşloc, fostă colegă a fiicei sale, să poată fi repatriată. Alexandra Hess a murit într-un spital din Germania din cauza unei boli necruţătoare, iar ultima ei dorinţă a fost să fie înmormântată în localitatea natală, Maşloc, alături de bunica ei.

„Dragi locuitori ai comunei Mașloc și nu numai, oameni cu suflet mare,

Mulți dintre dumneavoastră ați cunoscut-o de mică pe fosta elevă a Școlii Gimnaziale Mașloc, pe Alexandra Peșterean (Hess). A fost un copil cu o viață nu tocmai ușoară, plină de lipsuri, care s-a luptat din greu să răzbească în această lume plină de greutăți. Când soarele părea că luminează și chipul acestei tinere și Dumnezeu a binecuvântat-o cu un soț și un copil, o tumoare pe creier a ridicat sufletul ei la bunul Dumnezeu. În urma ei a rămas un copilaș de trei ani! Ultima dorință a fetei a fost să fie adusă acasă, să fie înmormântată lângă bunica ei care a crescut-o, în localitatea Mașloc. Ultimele luni de viata le-a petrecut in spital, in Germania! Pentru că toate cheltuielile cu spitalizarea Alexandrei din ultimele luni au încercat greu familia, vă rog pe cei care sunteți cu credință în Dumnezeu, să ajutați ca Alexandra să poată fi adusă acasă! Puțin de la noi, cei mulți, va ajuta la strângerea sumei de 2.500 de euro cât este nevoie pentru achitarea transportului spre locul de veci în care a dorit acest copil de nici 26 de ani, să fie înhumat! A vrut la ea acasă și noi, cei care „dăruind vom dobândi”, o vom aduce pe Alexandra ( Didina noastră), acasă!

Mitropolitul Banatului, Părintele Ioan, în mărinimia inimii lui, ne ajută și de această dată! Ca în mod transparent și cu încredere să putem dona câte puțin din puținul fiecăruia, pune la dispoziție, un cont de donații al Fundației Filantropia, Timișoara: RO04RNCB0550110033800001.

Prin gestul dumneavoastră, veți învăța să deschideți cerul cu lucruri mărunte. Dacă vă hotărâți să ajutați, să precizați cauza pentru care donați: Alexandra Hess, fostă Peșterean. Sumele strânse ce pot depăși cei 2.500 de euro pentru transportul trupului neînsuflețit, se vor depune de către Fundația Filantropia într-un cont deschis pe numele copilului”, a transmis Aura Danielescu.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*