Administrație

Primăria Recaş dezinfectează străzile din oraş şi satele aparţinătoare

Primăria Recaş dezinfectează străzile din oraş şi satele aparţinătoare

Întrucât pericolul răspândirii virusului Covid 19 devine pe zi ce zi ce trece tot mai mare, conducerea Primăriei Recaș a hotărât că pe lângă monitorizarea izolării la domiciliu a unor persoane suspecte și urmărirea respectării ordonanțelor militare, să treacă la igienizarea și dezinfectarea tuturor străzilor din Recaș și a celor situate în centrul satelor aparţinătoare.

Astfel, se folosesc dezinfectanți pe bază de alcool etilic și clor, cu o remanență între 3 și 6 zile. Administrarea soluțiilor se face cu multifuncționalul a care se află în dotarea Primăriei Recaș, achiziționată prin programele transfrontaliere cu fonduri europene.

„Ne propunem că aceste dezinfectări să le repetăm ori de câte ori este nevoie până la epuizarea infestării populației cu acest virus atât de contagios și periculos. Aceste acțiuni ale noastre au menirea de a limita într-o oarecare măsură ascensiunea infestării, însă dacă populația nu manifestă solidaritate, în respectarea recomandărilor specialiștilor (să stați în casă) strădania noastră este în zadar. De asemenea, se vor dezinfecta periodic toate scările blocurilor și alte accese comune, inclusiv trotuarele din zona centrală a orașului nostru. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, au transmis reprezentanţii Primăriei Recaş.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*