Eveniment

Surpriza unui hoţ din Reşiţa când a sărit gardul cu “prada” în Calea Şagului

Surpriza unui hoţ din Reşiţa când a sărit gardul cu “prada” în Calea Şagului
Adora Beauty

Un jandarm din Gruparea Mobilă Timişoara, aflat în timpul de recuperare după serviciu, a prins un hoț care a sustras mai multe bunuri dintr-o locuință.

Marți, în timp ce jandarmul se afla în autoturismul său, pe o stradă situată în Calea Șagului, a observat un bărbat care ieșea din curtea unei case, prin escaladarea unui gard.

Bărbatul avea asupra sa mai multe bagaje voluminoase iar, pentru acest fapt, jandarmul i-a solicitat să se oprească. În acel moment bărbatul a încercat să fugă printre imobilele din zonă însă a fost prins în scurt timp și imobilizat de către jandarm. La fața locului a mai sosit un bărbat, un vecin care a fost martor la cele întâmplate.

Jandarmii din echipajul de intervenție au fost solicitați să intervină și au sosit, de urgență, la fața locului. Ei au procedat la stabilirea identității bărbatului iar, la verificări, a rezultat că acesta are vârsta de 34 de ani și domiciliul în Reșița, județul Caraș-Severin. În bagajele bărbatului au fost găsite bunurile sustrase din locuință: o combină cu boxe audio, un televizor și alte obiecte de uz casnic.

Persoana a fost predată polițiștilor din cadrul IPJ Timiș, împreună cu actele de sesizare, în vederea continuării cercetărilor.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*