Social

Doi timişeni nu au respectat izolarea. Câteva sute, amendaţi pentru că nu au respectat restricţionarea circulaţiei

Doi timişeni nu au respectat izolarea. Câteva sute, amendaţi pentru că nu au respectat restricţionarea circulaţiei

În județul Timiș, în cursul zilei de 30 martie, au fost verificate, de Poliție și Poliția Locală, 2.312 persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină.

Au fost verificate 1.417 locații de izolare/carantinare. Au fost identificate două persoane care nu respectau măsurile de izolare.

În ultimele 24 de ore, polițiștii timișeni au aplicat 371 de sancțiuni contravenționale in valoare de 731.850 de lei pentru nerespectarea măsurilor de restrictionare a circulației.

În cursul zilei de 30 martie, au fost verificate de jandarmii din Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș 120 persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină în 80 locații de izolare/carantinare. Nu au fost identificate persoane care nu respectau măsurile de izolare la domiciliu.

În ultimele 24 de ore, jandarmii din Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș au aplicat 22 de sancțiuni contravenționale în valoare de 3.950 de lei pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației conform Ordonanței Militare nr.3/2020.

În ultimele 24 de ore, jandarmii din Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara au aplicat 35 de sancțiuni contravenționale,  14.700 lei nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației conform Ordonanței Militare nr.3/2020.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*