Administrație

Robu a primit plângeri pentru noul program al STPT. Ce le transmite patronilor timişoreni

Robu a primit plângeri pentru noul program al STPT. Ce le transmite patronilor timişoreni

După ce a primit reacţii negative privind reducerea orarului mijoacelor de transport în comun, primarul Nicolae Robu spune că primeşte propuneri de ajustare a programului stabilit. Pe pagina sa de Facebook, edilul le-a transmis, duminică, un mesaj patronilor din Timişoara. Iată ce a scris:

Stimați concitadini, diriguitori de unități economice/afaceri,

Ne este, tuturor, extrem de greu în această perioadă. Dar nu să ne lamentăm unii altora vă scriu, ci să ne consultăm ce să facem să ne fie mai ușor.

Vă străduiți, fără-ndoială, fiecare, din răsputeri, să minimizați restrângerea de activitate a companiei dv, să nu vă pierdeți oamenii, să nu vă pierdeți clienții, să nu vă pierdeți partenerii, furnizorii etc. Dacă în strădaniile dv simțiți că v-aș putea fi util cu ceva, vă rog, nu ezitați să mă contactați. Fiți siguri că voi face tot ce este în puterile mele pt a vă veni în ajutor.

Pentru că am primit pe Facebook câteva mesaje de nemulțumire față de noul program -program de criză- al mijloacelor de transport public și pt că noi nu putem aprecia cât de multe persoane sunt în situațiile semnalate -din păcate, să facem ca absolut nimeni să nu fie nemulțumit nu e cu putință, realist vorbind și neuitând că STPT este, până la urmă și ea o entitate în cheia venituri-cheltuieli-, vă rugăm să vă consultați angajații și să ne faceți, dacă e cazul, propuneri de ajustare a programului stabilit. Vă asigur de totală receptivitate!

Curaj, stimați compatrioți! Succes în noile condiții! Împreună, vom învinge! Da, prima grijă, acum, este să ne protejăm sănătatea, să învingem pandemia, dar trebuie, în același timp, să ne gândim la viitor, la viața de după pandemie -pt că desigur că pandemia se va opri și desigur că va exista viață după ea-, viață în care, chiar dacă cu anumite reașezări, redefiniri, vom continua ce am suspendat când această nenorocire s-a abătut peste noi.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*