Social

Primarul din Şag îşi donează jumătate din salariu pe durata pandemiei

Primarul din Şag îşi donează jumătate din salariu pe durata pandemiei

Gest caritabil al edilului din Şag, Flavius Alin Roşu. Acesta renunţă la jumătate din salariu, pe care îl va dona pentru cumpărarea de materiale și echipamente medicale necesare medicilor din Şag.

„Pentru că trăim vremuri grele, iar sistemul medical este în dificultate, pe toată perioada pandemiei, în calitatea de om, donez jumătate din indemnizația de primar pentru achiziționarea de materiale și echipamente medicale necesare medicilor din comuna noastră, cât și pentru ajutorul persoanelor nevoiașe din comună! E un mic ajutor, dar mai mult e o rugă și o mulțumire la Bunul Dumnezeu pentru sănătatea noastră”, a scris Roşu pe pagina sa de Facebook.

Primarul din Şag face apel la comunitate să sprijine demersul de a susține cadrele medicale și persoanele nevoiașe din comună.

„Această acțiune o vom demara prin intermediul partenerilor noștri de la GAL Timișul de Centru, prin alăturarea la campania de strângere de fonduri pentru susținerea medicilor din mediul rural. Îi rugăm pe cei care fac donații din Șag să specifice în OP că donația este pentru comuna Şag, astfel fondurile sunt direcționate către nevoile comunității noastre. Donațiile se fac în contul Asociației GAL Timișul de Centru deschis la Banca Transilvania RO11 BTRL RONC RT02 4791 7103. Bunul Dumnezeu să ne ajute să trecem cu bine peste această perioadă!”, a mai transmis edilul timişean.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*