Social

Noi controale ale polițiștilor la persoanele în carantină/izolare în județul Timiș

Noi controale ale polițiștilor la persoanele în carantină/izolare în județul Timiș

În județul Timiș, vineri, 27 martie, au fost verificate de Poliție și Poliția Locală 2194 persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină.

Au fost verificate 1127 locații de izolare/carantinare. Astfel, au fost identificate 3 persoane care nu respectau măsurile de izolare. În ultimele 24 de ore, polițiștii timișeni au aplicat 476 sancțiuni în valoare de 679.150 de lei pentru nerespectarea măsurilor de restrictionare a circulației.

Tot în cursul zilei de vineri au fost verificate de jandarmii din Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș 30 persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină în 29 locații de izolare/carantinare. Nu au fost identificate persoane care nu respectau măsurile de izolare la domiciliu.

În ultimele 24 de ore, jandarmii din Inspectoratul de Jandarmi Județean Timis au aplicat 28 de sancțiuni contravenționale în valoare de 18.050 de lei pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației conform Ordonanței Militare nr.3/2020.

În ultimele 24 de ore, jandarmii din Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara au aplicat un număr de 69 de sanctiuni contraventionale in valoare totala  de 21200 lei la OUG 1/1999.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*