Administrație

Lucrari de întreținere a pomilor din Recaş, Izvin şi Herneacova

Lucrari de întreținere a pomilor din Recaş, Izvin şi Herneacova
Adora Beauty

În aceste zile, se lucrează intens la amenajarea copcilor din jurul pomilor în vederea pregătirii pentru udat și la dezinfectarea cu var a tuturor pomilor existenți pe raza orasului Recaş si a satelor aparținătoare, Izvin și Herneacova.

În situația în care ploile vor întârzia, din 30 martie, se va interveni la udatul pomilor plantați în 2019 și 2020 cu cele două autospeciale folosite de pompieri.

În condițiile existente, cam într-o săptămână se vor demara lucrările de cosire a parcurilor și a străzilor din orașul Recaș și drumurile de legătură spre sate.

“Toate aceste lucrări se vor efectua de către Serviciul de Spații Verzi din cadrul Primăriei orașului Recaș, care cuprinde un număr de 15 muncitori. Aceștia vor folosi toate utilajele pe care le dețin, pentru a întreține și a menține un aspect cât mai curat al orașului nostru”, a transmis conducerea primariei orasului Recas.

În toamna anului 2019 și primăvara lui 2020, pe raza orașului Recaș și a satelor Izvin și Herneacova au fost plantați în jur de 7.500 de pomi fructiferi și ornamentali. În perioada 2012-2020 au fost plantați aproximativ 32.000 de astfel de pomi.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*