Eveniment

ISU Timiş a primit costume de protecție și 180 litri de dezinfectant

ISU Timiş a primit costume de protecție și 180 litri de dezinfectant

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a achiziționat mai multe echipamente medicale destinate protecției personalului medical și forțelor de intervenție ale Ministerului Afacerilor Interne. Aceste echipamente au fost achiziționate din fonduri de la bugetul de stat, alocate de către Guvernul României.

Distribuirea echipamentelor a început încă de ieri. Astfel, astăzi au intrat în folosința instituțiilor din județul Timiș, care luptă în prima linie împotriva răspândirii noului tip de coronavirus, noi echipamente de protecție. Aceste echipamente au fost distribuite Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș, Serviciului de Ambulanță Județean Timiș, Direcției de Sănătate Publică Timiș, Spitalului Clinic Județean de Urgență “Pius Brînzeu” Timișoara și Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș” din Timișoara.

În total au fost primite și distribuite 2980 de costume de protecție și 180 litri de dezinfectant TP2 pentru dezinfecția de tip înalt a suprafețelor critice. De asemenea, în folosința ISU Timiș au intrat și două seturi de filtre pentru capsula de transport cu presiune negativă (izoletă).

În continuare se depun eforturi susținute pentru a asigura echipamentele de protecție necesare atât personalului medical, cât și forțelor de intervenție din teren.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*