Sănătate

Creşte numărul timişenilor plasaţi în carantină. Câte amenzi au dat poliţiştii şi jandarmi

Creşte numărul timişenilor plasaţi în carantină. Câte amenzi au dat poliţiştii şi jandarmi
Adora Beauty

În județul Timiș, în cursul zilei de 26 martie, au fost verificate, de Poliție și Poliția Locală, 2.107 persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină.

Au fost verificate 1.220 locații de izolare/carantinare. Au fost identificate două persoane care nu respectau măsurile de izolare, fiind aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de  6.000 de lei.

În ultimele 24 de ore, polițiștii timișeni au aplicat 457 de sancțiuni contravenționale în valoare de 640.340 de lei pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației conform art.5 alin(1) din Ordonanța Militară nr.2/2020.

Tot în cursul zilei de 26 martie, au fost verificate, de jandarmii din Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș,  29 persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină. Au fost verificate 29 locații de izolare/carantinare. Nu au fost identificate persoane care nu respectau măsurile de izolare la domiciliu.

În ultimele 24 de ore, jandarmii din Inspectoratul de Jandarmi Județean Timis au aplicat 35 de sancțiuni contravenționale în valoare de 2.800 de lei pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației conform art.5 alin(1) din Ordonanța Militară nr.2/2020.

În ultimele 24 de ore, jandarmii din Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara au aplicat 47 sancțiuni contravenționale în valoare de 11.750 lei, în conformitate cu prevederile art. 28 din OUG nr.1/1999.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*