Politic

Deputatul Adrian Pau: Armata Română nu poate să aducă liniștea unei țări bulversate de decizii politice

Deputatul Adrian Pau: Armata Română nu poate să aducă liniștea unei țări bulversate de decizii politice

Deputatul Pro România Adrian Pau a transmis, miercuri, că  a rămas consternat de deciziile celor care azi conduc România în plină criză medical, şi anume scoaterea Armatei pe stradă!

“Efectivul Armatei Române, de aproximativ 80 000 angajați, total neechipați pentru situația actuală și în mare parte patrioți trecuți de 40 de ani (pentru că azi, condițiile din Armata Română nu mai sunt deloc atractive pentru tinerii români), nu poate să aducă liniștea unei țări bulversate de decizii politice!

Suntem membri NATO cu echipare sovietică. Mai mult, în mare parte, Armata Română este pregătită să lupte cu inamici reali și vizibili. Absolvenții armei chimice sunt în număr foarte mic azi, pentru că de-a lungul timpului de armată s-au ocupat oameni care au văzut serviciul de gardă în excursii la diferite palate ale lumii și au considerat că nu este o armă importantă!

Cred că azi, nu facem decât să expunem niște oameni fără dotarea de bază și fără un registru tactic clar. Sigur azi avem nevoie de militarii din armele geniu și construcții, care nici ei nu mai sunt prea mulți!

– decizii ambigue cu pronunțat caracter politic!

Situații de acest fel, nu se întâlnesc în fiecare zi și nimeni nu este pregătit să gestioneze de unul singur o astfel de criză, dar se poate face un consiliu, comitet sau cum vrem să-l numim, în care să fie antrenați oameni cu experiență de conducere medicală, administrativă, economică, militară, din toate partidele politice și din societatea civilă! În acest fel putem lua decizii pentru România, nu decizii care să nu ne afecteze politic!

– decizii discriminatorii pentru diferite categorii de angajați!

Personalul din firmele private care nu au activitate intră în șomaj tehnic și personalul din administrațiile centrale și locale lucrează de acasă! Consider că cel puțin din punct de vedere al echității sociale, trebuie să beneficiem toți de același tratament. Cred că de la nivelul preșdintelui, guvernului, parlamentului, trebuie să dăm exemplu și să primim TOȚI veniturile diminuate cu 25%, până la soluționarea crizei actuale. Am mai trăit în 2009 situația în care populația a trebuit să “strângă cureaua” și cei care îndemnau la austeritate și-au bătut joc de resursele țării! NU cred că trebuie să avem abordări discriminatorii de frică procentelor electorale!

– sugrumarea mediului de afaceri

Cât de naiv, orb, nepregătit să fii, să nu realizezi că sugrumarea mediului de afaceri va avea un rezultat dezastros pentru PNL, (aflat la guvernare pentru că și-a dorit), rezultat pe care l-au avut toate partidele care au sfidat poporul român ca PSD și PDL (ascuns azi în PNL). Cu un mediu de afaceri slăbit și chiar distrus pe alocuri, România va trece din criza medicală, într-o criză economică profundă!

În loc de concluzie:

-prioritatea 1: Salvarea și protejarea populației!

-prioritatea 2: Conservarea mediului economic!”, a precizat deputatul Adrian Pau de la Pro România Timiş.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*