Politic

Alfred Simonis, liderul deputaților PSD: “Pensiile speciale trebuie tăiate! Iar banii economisiți să meargă la Sănătate!”

Alfred Simonis, liderul deputaților PSD: “Pensiile speciale trebuie tăiate! Iar banii economisiți să meargă la Sănătate!”
Adora Beauty

Deputatul PSD Alfred Simonis solicita Guvernului sa ia masuri urgente. Acesta propune ca pensiile speciale sa trebuie tăiate, iar banii economisiți să meargă la Sănătate.

“Foarte mulți români suferă în aceste momente din cauza crizei. Mulți au fost deja trimiși în șomaj tehnic, alții își văd afacerile năruite și un viitor deloc fericit în față. Ei nu trebuie lăsați singuri să suporte efectele grave ale acestei crize, în timp ce alții se bucură în continuare de pensii speciale de zeci de mii de lei.

Este timpul să facem ordine! Impozitarea drastică a pensiilor speciale este prima măsură de bun-simț! Acei bani sunt mai utili azi pentru a cumpăra echipamente de protecție pentru medici, ventilatoare sau alte materiale sanitare de maximă urgență.

Voi merge până la capăt și vreau ca acest proiect să treacă cât mai repede prin Parlament. Pentru că solidaritatea nu trebuie doar declarată, ci demonstrată prin fapte!”, a transmis deputatul Alfred Simonis, preşedintele PSD Timiş.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*