Social

Dosare penale şi amenzi pentru timişenii care nu respectă izolarea şi carantina

Dosare penale şi amenzi pentru timişenii care nu respectă izolarea şi carantina

La Prefectură a avut loc, luni, o ședință a Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență sub conducerea prefectului județului Timiș, Liliana Oneț, fiind puse în discuție o serie de măsuri urgente în contextul actual, al infecțiilor cu COVID-19.

Una din problemele abordate s-a refierit la monitorizarea persoanelor aflate în izolare/carantină, respectiv acțiunile întreprinse în scopul respectării prevederilor legale care impun izolarea/carantinarea.

Astfel,  in județul Timiș, în cursul zilei de 22 martie, au fost verificate, de Poliție și de Poliția Locală, 1.022 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină. Au fost verificate 448 locații de carantinare/izolare. Cercetările privind aceste persoane continuă.

În acest context, de la debutul epidemiei au fost înregistrate trei dosare penale pentru zădărnicia combaterii bolilor. În dosarele penale sunt cercetate paru persoane. Au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*