Social

Furnizor de energie electrica si gaze naturale doneaza tot profitul realizat in Banat pentru lupta impotriva epidemiei COVID-19

Furnizor de energie electrica si gaze naturale doneaza tot profitul realizat in Banat pentru lupta impotriva epidemiei COVID-19

Restart Energy, furnizor roman de energie electrica si gaze naturale pentru societati comerciale si locuinte, se afla printre primele companii din Banat care raspund imediat pozitiv apelului de a sprijini activitatea Spitalului de Boli Infectioase “Victor Babes” din Timisoara, in lupta impotriva epidemiei cu virusul Covid-19.

Initiativa si decizia de implicare apartine antreprenorului Armand Doru Domuta, care de-a lungul timpului a sprijinit domenii ca sanatatea, educatia si mediul inconjurator și, in anul 2014, a contribuit la reabilitarea si modernizarea Salonului Elias din Maternitatea Bega din Timisoara.

Credem cu tarie ca acesta este un moment critic, in care orice implicare salveaza vieti. Ne dorim sa sprijinim, cu tot ce putem, medicii si personalul medical, deoarece ei lupta in linia intai zilele acestea, si isi pun in pericol propria sanatate si siguranta pentru noi, toti ceilalti. Asadar, am hotarat sa donam tot profitul realizatin Banat, de la inceputul anului, cat si pe toata perioada crizei actuale, catre Spitalul de Boli Infectioase “Victor Babes” din Timisoara, in scopul achizitiei de consumabile si echipamente necesare ingrijirii pacientilor internati, pentru dotarea cu echipamente de protectie a medicilor si pentru programe de limitare a epidemiei Covid-19. Estimam ca valoarea totala a donatiei pentru anul 2020 sa se ridice la aproximativ 50000 euro si speram ca modelul nostru de implicare să fie preluat si de alti antreprenori si de cat mai multe companii, pentru ca doar uniti reusim sa trecem peste aceasta provocare”, a declarat Armand Doru Domuta, director Restart Energy.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*