Social

STPT dezinfectează cu cloramină şi trotinetele şi bicicletele

STPT dezinfectează cu cloramină şi trotinetele şi bicicletele
Adora Beauty

Pe lângă folosirea mijloacelor de transport în comun, călătorii STPT pot apela și la transportul alternativ cu trotinete și biciclete.

Societatea de Transport Public Timișoara pune la dispoziția călătorilor 100 de trotinete, care pot fi ridicate din cele 13 stații amplasate în mai multe zone ale orașului, și peste 400 de biciclete amplasate în cele 34 de rastele (25 de rastele în oraș și alte 9 pe malurile Canalului Bega).

Trotinetele pot fi ridicate după ce în prealabil se instalează aplicația TroTM, iar bicicletele pot fi ridicate de către călătorii care au activat cardul în sistemul VeloTm, la unul dintre cele 9 puncte de vânzare: Piața 700, Calea Buziașului, Torontalului, Calea Șgului, Calea Lipovei, stația Cluj, Dâmbovița, Centrul de gratuități – depou Dâmbovița, Modern.

Cele 100 de trotinete și peste 400 de biciclete sunt dezinfectate cu cloramină în fiecare zi, la fel cum se întâmplă cu toate mijloacele de transport în comun ale S.T.P.T., pentru prevenirea și combaterea virusului COVID – 19 (coronavirus).

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*