Administrație

Saloanele de înfrumusețare, coafură şi frizerie rămân deschise

Saloanele de înfrumusețare, coafură şi frizerie rămân deschise
Adora Beauty

Saloanele de înfrumusețare, coafura si frizerie raman deschise. Este anuntul facut azi primarul Nicolae Robu.

“Singurele măsuri luate de Comitetul Local pentru Situații de Urgență, în cele două ședințe din 11.03.2020 și 16.03.2020 sunt cele anunțate de mine pe Facebook, numerotate de la a) până la s). Printre ele nu se află și închiderea frizeriilor, saloanelor de coafură / cosmetică / înfrumusețare. Deci, acestea NU SE ÎNCHID!

Rog a se intelege cu deschidere, cu responsabilitate, cu grija si fata de semeni, nu numai fata de propria fiinta si intr-o privire pe termen mai lung, nu numai prin prisma momentului:

Eu nu-mi doresc sa restrictionez nimic, chiar imi repugna sa o fac! Dar, ca om responsabil, acolo unde consider ca exista pericole, trebuie sa intervin, chiar daca o fac cu o puternica strangere de inima! Fac tot posibilul sa nu se ajunga la excese de prudenta, pt ca orice restrictionare are si un impact negativ, cateodata chiar un puternic impact negativ -sper ca e evident pt oricine, inclusiv pt cei ce pun presiune, fiind panicati (sa fiu inteles corect: nu vorbesc peiorativ la adresa lor, eu ii stimez si pe ei deopotriva, nu e vina lor ca sunt “mai slabi de inger” si in vremuri grele se panicheaza)-.

Asadar, stimati timisoreni, inca o data: calm, fara panica, dar precaut! Si va fi bine!”, a anuntat edilul Nicolae Robu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*