Administrație

Se dezinfectează locurile de joacă. Măsurile luate de Robu

Se dezinfectează locurile de joacă. Măsurile luate de Robu
Adora Beauty

De astăzi, se dezinfectează locurile de joacă!

„Vă rog, stimați părinți și dragi copii și rog de asemenea echipele de intervenție, fiți cu grijă la respectarea tuturor regulilor!”, a solicitat primarul prin intermediul Facebook.

Primarul le cere timișorenilor să își păstreze calmul și să respecte cu strictețe dispozițiile autorităților.

Nicolae Robu a mai solicitat închiderea sălilor de sport și întreținere, iar la terase, restaurante și baruri distanța dintre mese să fie de cel puțin doi metri.

 „Menționăm că dacă numărul de infectați va crește, se va lua în discuție și închiderea acestor unități. Vă cer tuturor celor care știți că prezentați riscuri să vă fi contaminat, date fiind locurile pe unde ați fost în ultimele săptămâni și companiile pe care le-ați avut, CHIAR DACĂ VĂ SIMȚIȚI BINE, să stați acasă, respectiv să vă autoizolați, dacă așa ceva se impune, după regulile în vigoare”, precizează Nicolae Robu.

„Vă spun doar că 6 din cei 7 timișoreni infectați la ora actuală provin din carantină. Și haideți să ne întrebăm: ce s-ar fi întâmplat dacă ei n-ar fi fost carantinați, ci lăsați în voie, la viața obișnuită?! Răspunsul e cutremurător, evident! Am fi avut, probabil, zeci de contaminați, care ar fi contaminat la rândul lor, cumulat, alți peste o sută și tot așa! Procedând, însă, corect, responsabil, avem 6 contaminați PUNCT (al 7-lea nu provine din carantină)”, mai precizează primarul Timișoarei.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*