Utile

Program redus la Shopping City Timișoara

Program redus la Shopping City Timișoara

Mall-ul din sudul Timișoarei își reduce de luni programul de funcționare. Aceeași măsură se aplică la mai multe centre comerciale din București și din țară care fac parte din portofoliul Grupului NEPI Rockastle.

De luni, Shopping City Timișoara va funcționa în intervalul 12:00 – 20:00. Grupul NEPI Rockastle informează că hipermarketurile şi farmaciile care funcţionează în incinta mall-urilor vor avea program normal.

„NEPI Rockastle pune pe primul loc siguranţa clienţilor şi angajaţilor săi, iar această măsură a fost luată cu scopul de a preveni răspândirea noului virus. În acest context, au fost anulate toate evenimentele de amploare ce urmau să fie găzduite de centrele comerciale în următoarea perioadă. Clienţii sunt încurajaţi să acorde o atenţie sporită igienei personale şi să îşi dezinfecteze frecvent mâinile, folosind dispenserele amplasate în incinta mall-urilor. Pentru a asigura un mediu cât mai sigur, a fost crescută frecvenţa operaţiunilor de dezinfectare şi igenizare a suprafeţelor si au fost instalate dispensere cu dezinfectant în mai multe zone ale centrelor comerciale. Mai mult, toate filtrele sistemului de climatizare trec printr-un proces de înlocuire, iar centrele comerciale sunt aerisite în mod natural periodic”, au transmis reprezentanţii companiei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*