Social

Pieţarii, amendaţi din nou de Poliţia Locală

Pieţarii, amendaţi din nou de Poliţia Locală

Polițiștii locali din cadrul Biroului Poliția Piețelor au organizat, în ultimele două zile, noi acțiuni punctuale în piețele agro-alimentare cel mai des frecventate de timișoreni, respectiv Piața 700 și Piata Badea Cârțan, pentru verificarea modului în care se respectă regulile de comerț, locurile stabilite de vânzare a produselor, respectarea prevederilor legate referitoare la afișarea datelor de identificare a comerciantului, tarifelor etc.

Astfel, au fost aplicate 37 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea prevederilor HCL 334/2002, pentru faptele mentionate. De asemenea, în cazul a trei persoane, marfa expusă spre vânzare a fost ridicată în vederea confiscării, fiind vorba despre produse electronice second-hand și obiecte de îmbrăcăminte noi, deoarece produsele erau vândute în alte locuri decât cele stabilite în acest sens.

Ca și la acțiunile trecute, li s-a atras atenția comercianților să respecte legislația din domeniu pentru a evita astfel sancționarea cu atât mai mult cu cât astfel de acțiuni sunt organizate periodic, zonele rămânând în atenția polițiștilor locali.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*