Social

Timişenii care au treabă la Cadastru, îndrumaţi spre serviciile online

Timişenii care au treabă la Cadastru, îndrumaţi spre serviciile online

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Timiș pune în aplicare mai multe măsuri pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Astfel, in perioada 11 – 31 martie, accesul publicului va fi permis doar în spațiul special rezervat din cadrul OCPI Timiş precum și din cadrul birourilor de cadastru și publicitate imobiliară din județ (Lugoj, Făget, Deta, Sânnicolau Mare). Audiențele vor fi acordate doar telefonic sau prin e-mail. De asemenea, până la finalul acestei luni, persoanele autorizate și reprezentantii birourilor notariale nu vor mai avea acces decât în spațiul rezervat publicului.

Cei care au nevoie de serviciile Oficiului de Cadastru sunt îndemnați să evite aglomerația de la ghișee și să opteze pentru serviciile online la adresa: https://epay.ancpi.ro/

Solicitantii pot primi informaţii referitoare la serviciile oferite prin e-mail sau accesând site-ul www.ocpitimis.ro  ori prin intermediul unui call-center, care va funcţiona de luni până joi în intervalul orar 8.00 – 16.30 şi vineri între orele 8.00 – 14.00.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*