Eveniment

Scandal la frontiera Cenad cu români întorși din Italia

Scandal la frontiera Cenad cu români întorși din Italia
Adora Beauty

Astăzi în jurul orei 16.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-au prezentat la intrarea în țară, 12 cetățeni romani, șase adulți și șase minori, care calatoreau in trei autoturisme inmatriculate în Italia.

Cu ocazia efectuarii formalitatilor, persoanele au declarat politistilor de frontieră că vin din localitatea Torino, Italia si că doresc să ajunga acasa in localitatea Bocșa județul Caraș Severin.

La controlul sanitar uman, întrucât reprezentantul D.S.P.Timiș le-a adus la cunoștință, că trebuie să intre in regim de carantină pe o perioadă de 14 zile, cetățenii români și-au modificat declarația inițială, susținând de această dată că se întorc în țară din Germania.

Totodată persoanele au devenit recalcitrantesolicitând finalizarea formalităților de frontieră și permiterea continuării călătoriei, motiv pentru care polițiștii de frontieră au solicitat sprijin pentru restabilirea ordinii publice colegilor din cadrul IPJ Timiș și IJJ Timiș.

În prezent cele douăspezece persoane au înțeles necesitatea măsurilor dispuse, urmând a fi preluate  de reprezentanții DSP Timiș și plasate într-un loc de carantină.

În cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvarșirii infracțiunii de fals în declarații, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 326 C. Penal, la finalizare urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*