Politic

Acțiuni ale TSD Timișoara pentru ajutorarea victimelor unor abuzuri domestice

Acțiuni ale TSD Timișoara pentru ajutorarea victimelor unor abuzuri domestice
Adora Beauty

Având în vedere semnificația zilei de 8 Martie, echipa TSD Timișoara s-a gândit că cel mai bun mod în care poate acționa cu ocazia acestei zile, este prin organizarea unei acțiuni ce vizează victimele unor abuzuri domestice.

În acest sens, prin intermediul unei organizații ce se ocupă de astfel de cazuri, TSD Timișoara a putut să ia legătura cu aceste femei/mame/doamne pentru a le aduce un zâmbet și, totodată, să le cunoască povestea de viață, dramele prin care au trecut, piedicile întâmpinate în rezolvarea problemelor și modalitatea în care statul acționează pentru a le proteja.

În România, peste 1000 de persoane au fost ucise în incidente de violență domestică începând cu anul 2004.

8 martie este în general despre femeile din viața noastră pe care le prețuim. Totuși, de acest 8 martie, am ales să ne gândim și la femeile care nu au avut parte de atenția și grija pe care le merită. Cum ajută statul, care sunt impedimentele cu care s-au întâlnit pe parcurs, dar și cum s-ar putea schimba ceva în acest domeniu. Acestea au fost întrebările ridicate și cărora, împreună cu aceste doamne am încercat să le găsim răspunsuri. A fost o acțiune cu adevărat specială, din care atât eu, cât și echipa mea, am avut multe de învățat. TSD se gândește să creioneze un proiect de lege care să vină în susținerea tuturor victimelor” , a transmis Răzvan Barta, președinte interimar TSD Timișoara.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*