Politic

Primarul din Sânandrei, Claudiu Coman, a lăsat PSD pentru PNL

Primarul din Sânandrei, Claudiu Coman, a lăsat PSD pentru PNL

Decizie politică surprinzătoare a lui Claudiu Coman. Primar al comunei Sânandrei ales pe listele PSD, acesta a trecut, vineri, la PNL. Iată cum îşi explică decizia:

„Stimați și dragi locuitori ai comunei Sânandrei,

Țin să vă mulțumesc din suflet pentru sprijinul și încrederea pe care mi le-ați acordat în cei opt ani de când conduc administrația comunei Sânandrei! Au fost opt ani grei, dar, spre bucuria noastră a tuturor, plini de succese și împliniri. Am reușit să plătim toate datoriile pe care Primăria Sânandrei le avea către terți și, mai mult decât atât, am reușit să derulăm ample proiecte de modernizare în comuna noastră și în satele aparținătoare. În cele două mandate de încredere, primite de la dumneavoastră, am încercat să las politica la ușa Primăriei și să colaborez constructiv cu toți consilierii aleși de dumneavoastră, fără a ține cont de culoarea politică. Spre bucuria mea, noi, la Sînandrei, am reușit să ne mobilizăm și să conlucrăm foarte bine, motiv pentru care, pe această cale le mulțumesc tuturor!

Partidul Social Democrat, partid pe care l-am reprezentat cu cinste, a guvernat România cu rezultate economice pozitive. Cu toate acestea, greșelile impardonabile făcute în ultimii ani și promovarea mediocrității în cele mai înalte funcții ale statului, m-au determinat să reflectez serios asupra activității mele în această formațiune politică. Gravele prejudicii de imagine aduse de anumiți lideri ai partidului şi suspiciunile de corupție care planează mereu asupra baronilor locali din anumite județe ale țării, m-au determinat să mă detașez tot mai mult de acest partid. În aceste zile am sperat că în partid se vor produce schimbări majore, am sperat că PSD va intra într-un amplu proces de reformare. Însă după cum vedem cu toții, PSD și-a propus să rămână consecvent pe drumul care a dus la pierderea încrederii și la dezbinare.

Vă anunț că începând de astăzi (n.r. – vineri) mă dezic de conducerea PSD și voi pune umărul la realizarea unui nou proiect politic pentru localitatea noastră. La alegerile locale din acest an, voi candida pentru funcția de primar al comunei Sânandrei din partea PNL Timiș. Las în urmă prieteni și colegi dragi, alături de care am visat frumos, la o Românie prosperă.

Îmi doresc să mă bucur în continuare de încrederea dumneavoastră, dragii mei consăteni, pentru că doar împreună putem moderniza comuna noastră”, a transmis Claudiu Coman, primar al comunei Sânandrei.

Un comentariu

  1. Bai traseistilor, faceti dreq si autostrazi daca va place sa faceti trasee asa mult! Mumu, nu credeai ca mai iesi primar nu? Te facea Alde Fanut poate?! 🙀😂

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*