Social

AgTech TM by Agroland sprijină idei și echipe care dezvoltă soluții bazate pe tehnologie

AgTech TM by Agroland sprijină idei și echipe care dezvoltă soluții bazate pe tehnologie

AgTech TM by Agroland sprijină idei și echipe care dezvoltă soluții bazate pe tehnologie. Este vorba despre primul program din zona de vest a țării care stimulează inovația în agricultură.

Programul de inovație AgTech TM by Agroland își propune să sprijine idei și echipe care dezvoltă soluții bazate pe tehnologie, cu scopul de a îmbunătăți eficiența și calitatea practicilor agricole. Pe scurt, ajutăm viitorii sau actualii antreprenori să încorporeze tehnologia software și (sau) hardware în agricultură pentru a încuraja dezvoltarea industriei agricole locale și globale în mod inteligent și sustenabil. “Ne dorim nu numai să aducem idei și soluții creative, dar, mai mult, să susținem echipele care le generează să le dezvolte în afaceri de succes, cu impact real în domeniul agricol. Cu ajutorul incubatorului din cadrul programului vom finanța aceste startup-uri. Ideile de soluții AgTech pe care le căutăm se bazează fie pe o tehnologie existentă, cu aplicabilitate nouă—drone, senzori, platforme software adaptate pentru o nevoie specifică, problemă sau nișă—sau pe tehnologii noi, unde soarele este limita—aplicații de predicție a stării vremii sau a sănătății culturii, aplicații și sisteme de automatizare a diverselor procese, sisteme de irigații smart, respectiv echipamente hardware, senzori și sateliți IoT, soluții AI”, precizează reprezentanții AgTech TM by Agroland.

În weekendul 3-5 aprilie 2020 va avea loc Startup Weekend AgTech powered by Agroland, aceasta fiind etapa de generare de idei și echipe din cadrul programului. Acesta este pasul în care așteptăm participanți din domenii variate, de la studenți și absolvenți ai unei universități de specialitate până la programatori, tineri cu specializare de business, marketing sau design.

AgTech TM este dezvoltat de Ascendis în colaborare cu Cowork Timișoara și este un program Agroland.

Mai multe detalii aici: http://www.agtechtm.ro/.

 

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*