Administrație

Când ajung scannerele și containerele comandate de CJT

Când ajung scannerele și containerele comandate de CJT

Scannerele și containerele cumpărate de Consiliul Județean Timiș pentru Poliția de Frontieră vor ajunge săptămâna viitoare.

Întrunit miercuri în ședință extraordinară, Consiliul Județean Timiș a aprobat o rectificare de buget care permite achizițiile echipamentelor pentru combaterea răspândirii coronavirusului.

„A mai fost o chestiune tehnică în ceea ce privește scannerele pe care le achiziționăm acum pentru Poliția de Frontieră. Aceste scannere au fost făcute în faza inițială cu denumirea <scanner>, ceea ce nu e în regulă, trebuie trecute doar caracteristicile tehnice, pentru că există posibilitatea să vină mai multe firme să oferteze la nivelul Consiliul Județean. Sper ca mâine (n.r. – joi) să semnăm contractul și săptămâna viitoare să recepționăm scannerele și primele containere”, spune Călin Dobra.

Consiliul Județean Timiș a alocat săptămâna trecută suma de 350.000 de lei pentru achiziția unor containere și a unor scannere cu ajutorul cărora să poată fi depistate persoanele care intră în țară și au febră.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*