Eveniment

Tineri prinşi la furat de haine

Tineri prinşi la furat de haine

Un bărbat în vârstă de 25 de ani a fost reținut de polițiștii Secției 4 Timișoara pentru comiterea unui furt dintr-o societate comercială.

Duminică, în jurul orei 18:53, polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați despre faptul că doi bărbați, de 18 și 25 de ani, au fost depistați de agenții de pază ai unei societăți comerciale din Calea Șagului, în timp ce sustrăgeau bunuri. Deplasându-se la fața locului, polițiștii au constatat că tinerii au fost depistați după ce au trecut de casa de marcat având asupra mai multe articole vestimentare în valoare de 3.572 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, tânărul în vârstă de 25 de ani fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză.

De asemenea, trei tineri sunt cercetați de poliţiştii Secției 4 Timișoara  după ce ar fi fost surprinși de agenţii de pază ai unei societăţi comerciale în timp ce sustrăgeau bunuri. Poliţiştii Secţiei 4 Timişoara efectuează cercetări faţă de trei tineri, doi de 16 și unul de 17 ani, bănuiți de furt din societate comercială. Luni, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că trei minori au fost depistați de agenţii de pază ai unei societăți comerciale, situate pe strada Aristide Demetriade, în timp ce sustrăgeau articole vestimentare, în valoare de 849 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Pe numele celor în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a bănuiților.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*