Eveniment

Accident cu două camioane pe DN7, în judeţul Arad

Accident cu două camioane pe DN7, în judeţul Arad

Un accident rutier grav a avut loc vineri dimineaţa pe DN7, în localitatea Bătuța, între două autotrenuri. La fața locului s-au deplasat de la Secția de pompieri Bârzava o autospecială de mare capacitate, un echipaj de descarcerare, o ambulanță SMURD și nouă subofițeri. De asemenea s-a mai deplasat un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. Au fost găsite două victime care au fost predate echipajelor medicale și transportate la spital.

Polițiștii au constatat că, astăzi, la ora 08:25, pe DN7, km 476+895, un bărbat de 44 de ani din județul Caraș-Severin, a condus o autoutilitară pe raza localității Bătuța și ieșind de pe un drum secundar din partea dreaptă a DN7 (vis-a-vis de o carieră de piatră), înspre Deva, nu a acordat prioritate de trecere unei alte autoutilitare în cuplu cu semiremorcă, condusă regulamentar pe sensul de mers Arad-Deva de un bărbat de 43 de ani din județul Sibiu, cele două autovehicule intrând în coliziune.

Încercând să evite impactului, al doilea autotren a pătruns pe sensul opus de mers, moment în care a acroșat un bărbat de 54 de ani din localitatea Bârzava, angajat al unei societăți comerciale, care în calitate de pieton efectua activități de curățare a noroiului de pe partea carosabilă. În urma evenimentului au fost răniți pietonul și șoferului primei autoutilitare, urmând a fi făcută încadrarea legală în funcție de concluziile medico-legale.

Pietonul a fost rănit grav, iar șoferul autoutilitarei care a ieșit de pe drumul secundar rănit ușor.

Victimelor transportate la spital le-au fost recoltate probe biologice, la fața locului fiind testat doar șoferul autoutilitarei în cuplu cu semiremorcă, având alcoolemie zero.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*