Eveniment

Ce au păţit trei timişeni, doi prinşi fără permis şi unul cu maşina neînmatriculată

Ce au păţit trei timişeni, doi prinşi fără permis şi unul cu maşina neînmatriculată

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Sânandrei au depistat doi bărbați, de 30 și 52 de ani, în timp ce conduceau autoturisme fără a deține permis de conducere.

Miercuri, polițiștii Postului de Poliție Biled au oprit pentru control, pe raza comunei Șandra un autoturism condus de un bărbat, de 30 de ani.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Tot miercuri, polițiștii Postului de Poliție Satchinez au oprit pentru control, pe raza localității Hodoni, strada Calea Timișoarei, un autoturism condus de un bărbat, de 52 de ani, autoturismul nefiind înmatriculat sau înregistrat în circulație.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și pentru punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*