Cultură

Ultima șansă pentru a prinde… Bani din cer

Ultima șansă pentru a prinde… Bani din cer

Devenită deja „tradițională” pentru publicul din Timișoara, piesa Bani din cer, în regia lui Horațiu Mălăele, se va juca din nou. Cele două reprezentații Bani din cer vor avea loc la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul, iar biletele sunt în curs de epuizare.

Aparținând dramaturgului englez Ray Cooney, piesa a fost pusă în scenă în 2001, la Teatrul de Comedie, de Horațiu Mălăele. Vedetele de atunci erau George Mihăiță și Virginia Mirea. Astăzi, cele două personaje sunt înlocuite de Mihai Bendeac și Mihaela Teleoacă.

Henry, un contabil căruia îi pică bani din cer, își surprinde soția, întorcându-se acasă cu o geantă plină de bani. Întâmplarea fericită îl determină pe Henry să schimbe radical viața familiei. Mihaela Teleoacă joacă extraordinar rolul soției, Jane Perkins, redând, printr-o cavalcadă de nuanțe, problema consumului de alcool cu care aceasta se confruntă. Mihai Bendeac intră perfect în rolul lui Henry și ne amintește de absolventul de teatru de odinioară: trăiește sincer – dramatic situațiile prin care trece, consecință fiind comicul ivit.

„Bani din Cer” răspunde unor mari frământări ale umanității: este de ajuns să te îmbogățești material, pentru a sărăci, cu totul, spiritual; pentru a uita cine ești?

Biletele sunt disponibile online, pe iabilet.ro și offline, la Casieria Teatrului Național.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*