Administrație

CJ Timiș alocă peste 1 milion lei pentru Căminele de bătrâni din Jimbolia și Comloșu Mare

CJ Timiș alocă peste 1 milion lei pentru Căminele de bătrâni din Jimbolia și Comloșu Mare
Adora Beauty

Căminele de bătrâni din localitatea Jimbolia și comuna Comloșu Mare vor primi în acest an peste un milion de lei de la Consiliul Județean Timiș. Potrivit hotărârii aprobate astăzi, căminului de la Comloș i se vor aloca 650.000 de lei, iar celui de la Jimbolia 500.000 lei.

Banii vor fi acordați în două tranșe, una pentru prima jumătate a anului și alta pentru cea de-a doua jumătate a anului, spune președintele CJ Timiș, Călin Dobra.“Ca în fiecare an susținem activitatea acestor cămine. Este o activitate delicate și bugetul unităților administrativ teritoriale este redus. Noi am aprobat în bugetul CJ finanțarea pe primul semestru, acum am aprobat asocierea. După ce vom semna contractele de asociere pot beneficia de sumele puse la dispoziție de CJ”, a explicat Călin Dobra, președintele CJT.

Căminul din Comloșu Mare asigură servicii sociale pentru un număr de 90 de persoane, în momentul de față fiind asistate 62, din care 12 din localitate, iar celelalte din județ.

Centrul de la Jimbolia poate servi un număr de 70 de bătrâni, în prezent fiind asistate 55 de persoane vârstnice, jumătate dintre acestea provenind din alte localități.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*