Eveniment

Momente de panică pentru tânăr, atacat cu spray lacrimogen la 4 dimineaţa pe stradă

Momente de panică pentru tânăr, atacat cu spray lacrimogen la 4 dimineaţa pe stradă

Doi tineri, de 16 şi 19 de  ani, au fost arestaţi preventiv pe o perioadă de 30 de zile, fiind bănuiţi de comiterea  unei tâlhării pe raza localității Sânpetru Mare din județul Timiș.

În 22 februarie, în jurul orelor 08:00, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii postului de poliție Sânpetru Mare au identificat doi tineri, de 16 și 19 ani, bănuiţi de comiterea unei tâlhării. În aceeaşi zi, în jurul orei 04:00, cei în cauză ar fi urmărit un  un tânăr de 19 ani, care a plecat de la un local din localitatea Sânpetru Mare si se îndrepta către casă, iar la un moment dat i-au pulverizat spray iritant lacrimogen în față și l-au deposedat de 1.800 de lei și 300 de euro.

Cei doi au fost reținuţi pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Ulterior, pe numele celor doi,  magistrații au emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*