Administrație

După cinci mandate, primarul din Jebel îşi anunţă retragerea

După cinci mandate, primarul din Jebel îşi anunţă retragerea

Într-o scrisoare publicată pe Facebook luni seara, social-democratul Sabin Bociu îşi anunţă consătenii că nu mai candidează pentru un nou mandat în fruntea Primăriei Jebel.

„Dragi prieteni

Dragi jebeleni,

Primul lucru pe care un om trebuie să îl știe atunci când ajunge pe o funcție publică este că ocupă vremelnic acea funcție. Am știut mereu acest lucru și acum consider ca a venit momentul retragerii mele.

După 20 de ani în care am condus administrația publică locală din comuna noastră am decis că a venit momentul să mă retrag! Mă retrag după 5 mandate de primar cu fruntea sus. Mă retrag împăcat cu gândul că am făcut tot ce mi-a stat în putere să dezvolt Jebelul și să nu îi dezamăgesc pe cei ce mi-au acordat încrederea lor timp de 2 decenii.

Voi rămâne activ în viața publică și in PSD, partidul meu și la bine și la rău, partidul în care cred și al cărui membru sunt de peste 20 de ani. Îmi voi dedica experiența politică și administrativă altor proiecte politice, cu mențiunea că voi lupta în continuare pentru localitatea mea, pentru Jebel!

Sper ca viitorul primar al Jebelului să continue dezvoltarea comunei nostre, chiar mai bine decât am făcut-o eu. Din luna Iunie, când îmi închei mandatul de primar, pot să judec și eu activitatea și performanțele altora din postura de jebelean nepărtinitor și obiectiv.

Le mulțumesc colegilor mei din Primăria Jebel pentru dedicarea și profesionalismul de care au dat dovadă! Am să le simt lipsa!

Le mulțumesc chiar și detractorilor mei, celor care m-au criticat de-a lungul timpului, pentru că m-au ambiționat să fiu mai bun!

Vă mulțumesc tuturor pentru cele 5 șanse oferite! Vă asigur de tot respectul și gratitudinea mea!

Mereu al vostru, Dr. Sabin Bociu”, a scris primarul din Jebel pe pagina sa de socializare.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*