Politic

PMP Timiș și-a prezentat încă trei dintre candidați la alegerile locale

PMP Timiș și-a prezentat încă trei dintre candidați la alegerile locale

Reprezentanții Partidului Mișcarea Populară Timiș și-au desemnat azi încă trei dintre candidați la alegerile locale din iunie 2020.

Astfel, la Săcălaz, PMP intră în cursă cu Viorel Nicu, care în trecut s-a aflat și pe listele PNL la Consiliul Local Săcălaz. Acesta a candidat și în 2016, dar a pierdut în fața actualului primar, Ilie Todașcă. “Este un candidat cu potențial extrem de mare, îl vom susține și vom merge la lupta adevărată. Vreau să cred că cetățenii au nevoie de un altfel de primar. Candidează pentru a 2 a oară”, a transmis deputatul Cornel Sămărtinean, președintele PMP Timiș.

Am la bază Electronica, în prezent am o firmă în domeniul alimentar. (…) În 2016 am fost la 200 de voturi  de actualul primar. Toate semnalele sunt că va pierde în acest an. E foarte important, cel puțin pe Săcălaz, dreapta trebuie să înțeleagă că dacă nu facem cumva să ne unim forțele, e foarte greu de schimbat, asta nu înseamnă că dau înapoi. Sunt și mai ambițios decât în 2016, să câștig de data aceasta”, a afirmat Viorel Nicu, candidat la Primăria Săcălaz.

La Primăria Dudeștii  Noi candidat din partea PMP este Marius Porojan care în trecut a fost președintele PER Timiș (Partidul Ecologist Român). Comuna Dudeștii Noi este condusă în prezent de liberalul Alin Nica care va candida ca președinte la Consiliul Județean Timiș.“Vreau să vin cu lucruri bine făcute. Proiectele atrase pe fonduri guvernamentale se pot face multe”, a declarat Marius Porojan.

În schimb, fostul primar al comunei Teremia Mare, Cosmin Sântean, trimis în judecată pentru abuz în serviciu și delapidare, candidează pentru funcția de primar al comunei din partea PMP. “Acum șase luni nici nu mă gândeam să candidez. Ulterior s-au întâmplat mai multe lucruri care m-au determninat să candidez. Și anume foarte mulți cetățeni care în trecut nu erau de partea mea m-au îndemnat acum să candidez, că mă vor susține. Alt aspect, am ținut cont de faptul că sunt născut și crescut în Teremia Mare. Lumea mă știe și cu bune, și cu rele. Am avut anumite probleme pe care mi le voi rezolva în instanță”, a transmis Cosmin Sântean.

Candidații pentru Primăria Municipiului Timișoara și pentru  CJ Timiș vor fi anuntați în săptămânile care urmează.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*