Utile

Delgaz Grid modernizează peste 11 de kilometri din rețeaua de gaz a judeţului

Delgaz Grid modernizează peste 11 de kilometri din rețeaua de gaz a judeţului

Patru proiecte de investiții, a căror valoare totală depășește 8 milioane de lei, sunt planificate pentru acest an în județul Timiș. Lucrările vizează modernizarea conductelor și branșamentelor de gaz pe o lungime de peste 11 kilometri.

„Funcționarea în condiții de siguranță a rețelelor de distribuție a gazelor naturale este o prioritate pentru noi. De aceea am alocat și în acest an peste 200 milioane de lei pentru investiții. Suntem pe deplin conștienți că nici un efort nu este prea mare atunci când pui în prim-plan siguranța și creșterea calității serviciilor pentru clienți”, declară Csulak Ferenc, directorul general al Delgaz Grid.

Unul dintre cele mai importante proiecte de înlocuire a conductelor și branșamentelor de gaz, pe o lungime de peste 10 kilometri, se va derula în localitatea Timișoara pe străzile: Calea Moșniței, Albăstrelelor, Stan Vidrighin, Torac, Țiblesului și Tigrulu. Mai bine de 1 kilometru de conducte și branșamente va fi înlocuit și pe strada Snagov din Timișoara.

Anul trecut, în județul Timiș rețeaua de distribuție a gazelor naturale a fost extinsă cu circa 17 kilometri, pentru racordarea de noi consumatori.

Delgaz Grid a investit în anul 2019 peste 210 milioane lei, în special pentru modernizarea a 340 kilometri de conducte și branșamente gaz.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*