Turism

Zboară din Timișoara către Milano-Bergamo cu Ryanair sau Wizz Air! Atracţiile oraşului italian

Zboară din Timișoara către Milano-Bergamo cu Ryanair sau Wizz Air! Atracţiile oraşului italian

Vrei să zbori ieftin spre unul dintre cele mai frumoase oraşe din Italia? Ai parte de prețuri începând de la 19,98 €/dus-întors cu una dintre companiile low-cost care operează cursa Timişoara-Milano Bergamo, Ryan Air şi Wizz Air.

Ce atracții turistice poți vedea în MILANO?

Domul din Milano este cea mai mare biserică gotică din Italia, având nevoie de aproape șase secole pentru a fi finalizată. În vârful turlei principale, se află o statuie aurită a Fecioarei Maria, cunoscută ca Madunina.

Teatrul La Scala este una dintre cele mai importante case de operă din lume, dar și din întreaga Italie. Inaugurat pe 3 august în 1778, teatrul este Considerat Casa de Suflet a Operei.

Galleria Vittorio Emanuele II este o bijuterie arhitecturală și o importantă zonă de shopping pentru cei pasionați de brandurile internaționale de lux.

Castelul Sforza a devenit un centru cultural venerat. Complexul include numeroase muzee și o colecție impresionantă de artă.

Muzeul National de Știință și Tehnică Leonardo da Vinci cuprinde modele sau machete ce prezintă istoria știintei și tehnicii.

Navigli este o zona urbană formată în jurul unui grup de canale care traversează Milano. De-a lungul canalului Navigli Grande este organizat un târg de vechituri, unde sunt vândute diverse obiecte vintage ale localnicilor.

Mai multe informații despre ce alte locuri poți vizita în MILANO: www.introducingmilan.com

🎫 Biletele se pot rezerva pe:

👉 https://wizzair.com/ro-ro#/

👉 https://www.ryanair.com/ro/ro


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*