Justiție

În arest 30 de zile pentru că și-a violat propriul copil

În arest 30 de zile pentru că și-a violat propriul copil

Un bărbat a fost arestat după ce a întreținut relatii sexuale cu propria fiica pe când avea 14 ani, iar după câteva luni, aceasta a rămas însărcinată și a adus pe lume un copil.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de un inculpat cu privire la săvârşirea a două infracțiuni concurente de act sexual cu un minor, în formă continuată, şi incest, în formă continuată (perioada decembrie 2014 – 2017). Față de acesta s-a formulat propunere de luare a măsurii arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile, de către Judecătoria Timișoara,

Prin încheierea nr. 20/18.02.2020, pronunțată de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Timișoara s-a admis propunerea parchetului și s-a dispus luarea măsurii arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile față de inculpat.

În perioada toamna anului 2010 – luna noiembrie a anului 2014, inculpatul – tată al persoanei vătămate minore, născută în data de 28.11.1996, aflată în ocrotirea sa, în baza aceleiaşi rezoluții infracționale, în timp ce se aflau în cele două locuințe ale acestora din jud. Bistriţa-Năsăud, a întreținut cu aceasta, în mod repetat, raporturi sexuale în urma cărora, în data de 14.05.2011, persoana vătămată minoră a născut un copil minor.

În perioada decembrie 2014 şi până în anul 2017, inculpatul și persoana vătămată, devenită majoră, au întreținut, în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluții infracționale, raporturi sexuale consimțite la una din locuințele din jud. Bistriţa-Năsăud.

În perioada 2010-2017, între inculpat și persoana vătămată au avut loc aproximativ 20 de raporturi sexuale.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*